Цветя... подаръци... парфюми.
бижута... лъскави пакети...
усмивки... радост... нежни думи...
прегръдки... шепот... устни слети.
нежност... тръпка... изживяване
страст... поглъщане... вулкан...
огън... лудо преживяване...
крясък в ритъма припрян...
ласка... удовлетворение...
мрак... красиви чудеса...
празник или пък спасение
или ден на Любовта.
© Зл Павлова All rights reserved.