Честит Свети Валентин.
Искам да знаеш, мило, че ти си моят любим.
Обичам те, единствено това аз мога да ти кажа.
Винаги до теб ще бъда и любовта си ще докажа.
В този светъл, празничен ден,
макар и толкова далеч от мен,
душата ми с теб празнува,
а сърцето само теб бленува.
Затова приеми този скромен подарък -
стих, посветен на теб.
Нека, нека любовният пламък
не угасне никога в теб!!!
14.02.08
За теб, съкровище
© Соня All rights reserved.