На рождения ти ден,
приеми този стих от мен
и много бавно прочети,
в живота нека винаги да ти върви!
С усмивка всичко посрещни,
а лошото просто отмини,
не позволявай на тъгата,
да размъти ти главата!
Завистта нека да те подминава
и следи около теб да не оставя,
нека слънце винаги да те огрява
и на облаците път до теб да не оставя!
Любов омайна над тебе да кръжи
и всичко лошо тя да задуши,
а аз с усмивка ще се облека
и винаги до тебе ще вървя!
Обичам те, това е всичко,
обичам те, без теб съм нищо,
обичам те и моля запомни,
обичам те, за теб сърцето ми тупти!
© Диана Станева All rights reserved.