Честита Нова година!
Още подкупи да има!
Напред с пълни чекмеджета,
още да смучем от бюджета,
за нас да е Мамонът,
да не ни лови законът,
протестиращите да налагаме,
дребния бизнес да унищожаваме,
да срежа нови ленти,
да не станем на БОП-а клиенти,
прокуратурата да ни пази
и народа да се гази!
© Георги All rights reserved.