"Сурва, сурва година!
Да няма нова томатина.
Да закриваме болници, училища,
да не ходим по съдилища.
За добитъка от нашия обор
да няма присъди, затвор.
Магистрали ний да построиме,
бездомни в къщи да не настаниме.
Хората бедни да ги хапят псета,
а ние да ядем скъпите мезета.
Аз, Бойко, искам тъй,
а вие, управляваните... въй!"
© Георги All rights reserved.