Нека, здраве тялото ти да изпълва!
И късмет да носят тези светли дни!
Идеите ти - да са велики
и да сътворяват добрини!
Радост да не те отмине!
В щастие и обич се къпи!
Благославяй и се радвай -
днес Христос ни се роди!
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО, ОТКРОВЕНЦИ!
24.12.2009
Jullie
© Юлия Димитрова All rights reserved.