Така ми е добре.Самотна Самодива.
Не искам да ми носиш капчици роса.
Не си ми нужен да тичам по тревата диво.
Не чакам топло рамо. Искам свобода.
На Куковото лято ще те сгрея
с прегръдка мила и добра.
От дъното излизам и... пази се!
Сега съм кална, чорлава и зла.
© Силва Михалева All rights reserved.