Четири
Не искам и ...не искам.
И това е!
Не искам да клюкаря...
И не мога...
А “свалката”
е между мен и вятъра
не се повтаря –
в любов пресмятана...
От кожата
излизам винаги ,
(когато се наложи…J) –
лейка съм.
Препирам се
със себе си,
възможно е,
на пейката...
И трета... има,
това не ме вълнува.
Не мога.., не го правя...,
не го правя,
не го искам...,
разберете ме,
затуй и още
съществувам!
16.10.2006г.
© Мери Попинз All rights reserved.