Feb 6, 2008, 10:59 AM

Четиристишие 1 

  Poetry
1036 0 0
Носталгия сърцето ми обгръща -
за отминалите дни.
Да, но миналото се не връща,
колкото и да боли.

© Плами All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??