Nov 26, 2009, 5:44 PM

Четвъртият поканен 

  Poetry
912 0 0

 

 

Таз червена жарава


и пътят ми,
като в танц нестинарски извива се,
аз,
все още не стигнал до края му,
и моето щастие -
в него прикрива се,

 

участваме заедно
          в странна игра.

 

 

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??