Jul 11, 2007, 2:18 PM

Четвъртък (Гурбет) 

  Poetry
721 0 5

Четвъртък

Посрещни го Ти - Разпети Петък!
Прегръщай Кръста! Раните не брой!
Сърце - по мъжки! Вече е Четвъртък.
Не значи, че е време за отбой.

3 Март 2003, Ломбо Есте

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??