Aug 8, 2010, 8:42 PM  

Чиста вода 

  Poetry » Love
892 0 14

 

 

В живота ми навлизаш -

най-чистата вода,

потичаш изумрудено,

поръсваш хладина.

Жадна те изпивам

с пресъхнала уста,

на капчици се стичаш

във моята душа.

Бушуваш във очите ми –

вълна подир вълна.

Преливаща от щастие,

превръщам се във океан.

 

 

МУЗИКА>>>

 

© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??