Sep 15, 2015, 8:28 PM

Чистилище 

  Poetry » Phylosophy
396 0 2

Чистилище


В дълбините на вечното безвремие

където чезнат световете

в олтар чистилище за поклонение

душите плащат греховете


Кое е Грях, кое е Опрощение

как Съдникът единствен различава

нали изпратена веднъж Душата в Ада

завинаги сред пламъците огнени остава



Гавраил

Варна

септември

© Гавраил Йосифов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??