Вижте, колко съм голям,
първи клас преминах вече.
Мога да науча сам
даже за Китай далечен.
Вестниците аз чета
и в компютъра надничам.
Помня всяка новина,
вижте вече аз не сричам.
И читател съм дори
на журнали* за колите.
На списание " Пари"
и на книги за жените.
Най - обичам детски книжки,
тях чета ги във захлас.
За мечета и за мишки,
за бълхата и за чичо Прас.
Още много, ще се уча,
ще чета неща навред.
За да мога да сполуча,
за да стана аз поет.
______________________________________________
* - Журнал - списание.
© Хари Спасов All rights reserved.