Скромничка е нашата елхичка,
мъничка и сгушена тя бди,
но в чорапчето й има всичко -
От Любов, до хиляди мечти.
А когато дойде свята дата
в него още нещичко ще има.
Няма да ви казвам то какво е,
но подарък е за моята Любима!
20.12.2023.
© Георги Каменов All rights reserved.
Дай Боже!