Jun 19, 2013, 3:57 PM

Човек и природа 

  Poetry
407 0 2

Човек и природа

 

Обсипана с роса

земята чака своя ден.

Ухае синя мащерка

и жълт невен.

Жужат пчели,

замаяни от аромати.

Зората възвестява

чудесен хор крилати.

     Човеко, какво е

      мястото ти тук?

Невена с крак да стъпчеш,

росата с длан да обереш,

и впил очи безумни

във небето,

създателя си пак

       да отречеш.

 

 

© Лиляна Стаматова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??