Nov 3, 2024, 8:25 AM

Човек избира 

  Poetry
73 0 0

Човек избира

сам - дали и на кого

да се опира;

 

най-добре - на свише, за

да е с душа спасена...

 

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??