Тая жипка тясна за мойта душа е!
По-голяма трябва! „Хамър“ нека да е!
От сутрин до вечер аз ще обикалям
и на материала лош звезди ще свалям!
Избори ще дойдат! Пак ме изберете!
Кел файда е после и да ме кълнете!
За тия години аз се понаучих!
Пък и късметлия съм, и на народ случих!
Прост и неграмотен, завистлив, продажен!
Задници ще лиже само да е важен!
Избори ще дойдат, пак ме изберете,
най-добрият аз съм! Туй го разберете!
КТБ обрахме, много построихме,
а от магистрали що пари покрихме!
Имаме скътани даже в чекмеджета
не пари в банкноти! Злато на кюлчета!
Пак ще назначавам неграмотни хора!
Те са мойта сила! Те са ми опора!
Аз на тях разчитам! Винаги са в час!
Те са мойта сила! Те са моят глас!
© Георги Иванов All rights reserved.