Човешката жена е странна.
Тя има свои сетива.
Сама лекува свойте рани
или ги крие със душа.
Човешката жена е смела.
Животът и - е път и дом.
Търпи когато я разстрелват
и не издава даже стон.
Човешката жена когато
обикне с цялото сърце,
искри от нея светлината,
човещината и - расте.
Човешката жена създава
уют, спокойствие и мир.
Тя, само почест заслужава.
Достойна е да е кумир.
Човешката жена е смисъл
на целия прекрасен свят.
Човекът мъж и е зависим.
Невярващите - да мълчат!
© Валентин Йорданов All rights reserved.
"Човешката жена е смисъл
на целия прекрасен свят.
Човекът мъж и е зависим.
Невярващите - да мълчат!"