Mar 23, 2008, 9:12 PM

Човешкият живот в цветове 

  Poetry » Phylosophy
647 0 3
 

Бебешко розово,

жълто, оранжево, синьо -

красиво...

Червено, винено-щастливо,

бяло и пенливо.

А после - сиво, сиво, сиво,

напъстрено в зелено,

тъмно-синьо, виолет.

Накрая черно и кафяво -

във дует.

© Люска Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??