Jun 5, 2015, 8:40 PM

Чу как капе 

  Poetry » Other
452 0 2

Той чу.
Чу как капе.
Със безшумното стичане на снега.
Самотата в мен чу да капе,
в пустота да отеква.
Студът
чу той как оформи висулките.
Чу лъча,
който близна ръба на вратата ми.
Чу през дупките
как се счупи ледът.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??