Какво ли да възпея, мисля, днес
от своя чуден ден на домакиня?
С парцала как танцувах до нощес
и как денят ми в плавен унес мина
между прегръдки с купчини пране
и яростна борба с прахосмукачка?
Не са ми нужни принцове с коне -
принцесата в полунощ още бачка...
А после ще си сипе кана вино -
на кон ще е опасно да седя,
но имам средство аз алтернативно,
научих се да яхам и метла!
© Миглена Миткова All rights reserved.