Обичам всички случващи се чудеса...
В нощта омайна и аз самата сякаш
станах чудо, непознаващо се досега...
Къде се криеше това богатство?
Това аз ли съм - нещо неразпознато?
Какво се случи?
О, луна омайна -
омагьосах ли се, или винаги това съм била?
Скрита непозната и за себе си досега...
Аз открих своята красота и свобода!
© Есфир Асфар All rights reserved.