На КОЛЕДА се случват чудеса!
И всеки е за ближния подарък!
И от Светѝте БÒЖИ небеса
струѝ навред светлѝк – копнежноярък!
И ражда се отново СВРЪХДОБРО! -
Блестѝ, сияе, жàри, лъчезàри! -
Отправени към НЕГО са безброй
очѝ, сърца, съдби и… дишат вяра!
И здраве пожелава си светът,
живот, любов и щастия нетленни!
..........................................................................
Кадят се всяко същество и кът,
от РОЖБА КОЛЕДНА благословени!
© Стоян Минев All rights reserved.