Пролет. Снежно бели клони.
Аромат на пъстри цветове.
Вятър птиците подгони.
Ято в слънчево небе.
Сребърна роса искряща.
Бисери сред тревна мекота.
Мъничка пчела жужаща
сред прекрасна синева.
Тихо ромоли в гората
ручей, водна чистота.
Пеят песен дървесата.
за зелена красота.
Малък миг от кръговрата.
Новият живот е в мен.
Аз не свикнах с чудесата.
Има ги във всеки ден.
© Гедеон All rights reserved.