Какъв чудесен ден -
от слънце осветен,
зеленина, цъфнали цветя -
каква хармония!
Невероятна красота
омайва погледа,
в простора птичките летят,
с песните си за деня благодарят.
Аромат на ябълков цвят
примамва пчеличките пак,
събужда се цялата земя
от стъпките на пролетта.
Добър ден, прекрасен ден!
Добър да е за теб и мен,
очакван, неповторим
с вчерашния - несравним.
Какъв страхотен ден
от Бог подарен,
сега се наслади,
за утрешния не мисли.
© Мария All rights reserved.
с обич, Мария. Хубаво е!