Веднъж стоях си тихо сам.
Веднъж замислих се какво е да си там.
Там, в онзи свят прочут.
Любовта подскача сякаш на батут.
Дланите се изпотяват.
Краката се вклиняват.
Мисълта ти замъглена.
Веднага е пленена.
Без болка, без страх.
С капка драма горчива.
Любовта да е красноречива.
Звучи ли доста лудо?
Наистина е цяло чудо.
© Стилияна All rights reserved.