"Бях на друг!" - това искам да ти кажа!
Но защо ли да го правя?
Само като ме видиш и пробожда те в онази, лявата ти рана!
"Чужда бях!" - искам да го знаеш и даже да се каеш,
не спотайвай останали надежди!
Няма смисъл и от топлите копнежи, на друга ти ги подари!
Бях негова и съм по-щастлива от преди!
Съблякох се - душата си открих пред него!
А той искрен беше и ме обича - лудо, страстно!
Бях чужда - бъди щастлив с това, което пожела си!
Нали ми каза: "Щастлива ти бъди!",
но искрен беше ли или не си?
Гореща бях, горях - чужда съм ти вече!
Чужда бях, горях - ти онова момиче не усети!!!
© Фатиме Тибер All rights reserved.