Nov 5, 2007, 9:36 AM

Чуто 

  Poetry » Other
920 0 4
Тя.
Ангелско лице
под забрадка черна.
В очите и звезди.
В ръката,
мъничко дете.
Аз.
Оглушавам.
До кога?

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??