Слушай!...
Слушай в тихото...
В безкрайния му дрезгав шум...
Слушай!...
Слушай в тътена...
Във заглушаващата монотонност
на удавената в него тишина...
Слушай!
Заслушай се в тълпата!
Заслушай се във самотата!...
...
Чуваш ли го?
Онова... умиращото?...
............................................
© Лилия All rights reserved.
с обич, Лилия.