Спомен разкъсва сърцето ми на две.
Връща ме назад, сякаш векове.
Чупи стенните окови,
застроени от въздишки и любови.
Чувства в душата ми нахлуват - нагло и от далеч.
Опитват се да ме пречупят,
рушат, но без успех!
© Памела All rights reserved.