Не мога да си намеря място,
умът ми е завзет от мисли
за теб.
Едва дишам,
задушавам се, искам да изляза.
Но, ако го направя
очите ми само теб ще търсят.
А това е още по-зле.
Ще остана.
Не чувствам се
на себе си.
Опитвам се да избухна,
но ми е толкова празно
дори сълза не мога да пророня,
но боли ме!
Едва дишам.
Безмълвено и празно
без присъствието ти, чувствам се.
© Въображение All rights reserved.