Моментите с теб са красива приказка, една завършена любовна история...
Идваш до мен.
Погледите ни се срещат.
Скриваме вълението зад свенливите си усмивки.
Виждам блякъсът в очите ти.
Обичам този поглед, вперенините ти в мен очи...
Какво ли искаш да ми кажеш с тях?
“Минута още може ли да си открадна?”
или...Не ми признавай. Прочетох всичко.
Очите говорят вместо теб - издадоха те неведнъж.
Съгласна съм да полетим далеч, забързано и без посока.
Защото знам, че с теб си заслужава...
Защото, когато емоциите вземат превес, ние сме безсилни. Не се интересуваме от разума- кое е правилно, кое не е. И някак си успяваме да заглушим всички мисли. Слушаме само това, което нашепва душата ни.
Това изгарящо желание, бушуващите в нас емоции... Означават нещо! Означават “Любов”.
© Elizabeth Pavlova All rights reserved.