Късна нощ и чувства разпилени,
тъжен бряг и тишина в нощта,
моят кораб за далеч отплава,
роден бряг остава в мъгла...
И една сълза по бузата пътува,
малка, нежна, майчина сълза,
две очи ме следват в мрака,
фарове далечни - в моята душа...
© Владимир All rights reserved.