В съблечени от истини очи,
непремълчали минало и настояще,
целта проблясва и единствена мълчи
и не признава слабости ревящи.
Електронен свод и праг широк,
и път осеян с цифри и закони,
от справки сякаш цифроскок,
и само основания в милиони.
Посоката е винаги предопределена,
рамкирана, осеяна с контролни знаци -
не може хич балансово да е изопачена,
щом етични са избраните цифроманиaци.
© ДЕСИСЛАВА СТОЯНОВА All rights reserved.
Поздрави!!!