Oct 29, 2008, 9:12 PM

Циганско лято 

  Poetry
580 0 2

Циганско лято

 

Как хубаво е циганското лято
с последните си парещи лъчи.
Ветрец напомня есенното време.
Усмихвайки се, слънцето мълчи.

© Михаил Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??