по равното поле между кръвонасяданията
за да не стихнат по долу мъртвия си център
вред студените паузи на последните отчаяни ребра
без притоците на клавишния морзов такт
пребродили всеки миг на цялост в градините
за да чакат чакат чакат чакат чакат чакат
27.5.2008г.
© Донърджак All rights reserved.