врабчета в двора;
покривът над всичко
е страшно бял
стъпка след стъпка,
точка с усмивка
в многоточие...
стари естети
избягват въпросите
за санскрита
зимни песни;
ненадейно изпадам
в безгласие
любов безоблачна;
от сняг - леко ухание
от топла пита
© Мария All rights reserved.