May 21, 2017, 1:09 AM

Cruel intentions 

  Poetry » Free verse
317 0 1

Случвам се на себе си,

най-големият си враг

и приятел съм.

Аз съм разширяваща се зеница,

малко пухче, летящо предизвикателно

и играещо си с ноздрите ти.

Не се дразни,

по ръбовете ти е хубаво

и влюбващо.

Не си мълчим,

убихме тишината

и тя ни върна с изстрел в сърцето.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??