Feb 21, 2008, 7:43 AM

Цветни сънища 

  Poetry » Phylosophy
865 0 17
Цветни сънища сънувам и тая в сърцето
най-прекрасните цветя, подарък от небето.
По вода рисувани и най-нежно бленувани,
с поглед мержелеещ, носещ се и плуващ...
Цветни сънища, спохождайте ме непрестанно,
носите ми красота и нощната омая.
Аз за нищо на света не я заменям, братя,
с нея съм богата, щедра и сърцата.
Цветни сънища, събуждайте ме вече,
с шарените си поляни, с топлото си въгленче.
Аз ще вдишвам аромати сънно-приливни,
 от подсвиркваща мелодия със звуци дивни...

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??