самотна отиде си зимата
премениха се в розово
сивите клони
жлътнаха храстите
в слънчево топло
облече гората
зеленото песенно
в полето се пръсна
маково огнено
вият гнезда гълъбици
в сърцата ни
гукат влюбено птици
© Ласка Александрова All rights reserved.