Къде ли да скрия
строшената маска,
къде ли да избягам сега,
скъсаха се моите обувки,
боса ще тръгна под дъжда.
В джоба свой ще набутам
парчетата от вчерашна дъга
и с евтино лепило
бързо ще ги залепя.
По нея аз ще ходя
боса и под дъжда,
но винаги щастлива ще бъда
сама с пъстрата дъга.
© Лилия All rights reserved.