Aug 5, 2010, 2:08 PM

Цветове 

  Poetry » Other
911 0 2

Розовия - за момичета,
Белия - за кокичета,
Зеления - за полята,
 Синия - за небесата
Червения - за любовта,
Сивия - за пепелта,
Жълтия - за слънцето,
Оранжевия - за зрънцето!

© Лала Пеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??