Jan 23, 2010, 1:11 PM

Цветове 

  Poetry » Love
562 0 0

Пурпурни мрежи от нишки надежда

ще навия с пръстите си на кълбо от прежда.

Шарени багри от сляпа любов

ще дочакат със мене изгрева нов.

Сини лунни стъпки на малко дете

ще надничат в нощта от твоето перде.

Порцеланови капки от моите очи

ще падат ли пак и без навън да вали?

© Карина Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??