В робския мрак появи се светлина -
ти даде на българина бъднина,
окови на тиранство разруши,
спаси от зло милиони души.
Затуй народът те обича
и никой не смее да те отрича.
Безсмъртен остана, макар да загина -
ти - най-велик син на нашата родина!
© Георги All rights reserved.