Посвещавам на Валентина Йотова и на нейните прекрасни фотографии-цветя в "Откровения"
Цвят
Като спомен от ласка,
като полъх на
ароматна мечта
сред зелените листи
в синевата над храста
се взриви една тишина.
Беше миг от разпукване,
нужда, просто любов и
живот в любовта.
Беше ясната същност
на нечие чувство...
корен, цвят,
стебло и листа.
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.