Jun 14, 2020, 12:55 AM

Цвят 

  Poetry » Phylosophy
876 0 2

морето с цвят на

царска кръв — обича ни

и необятна

 

обичта му е към нас

и жизнеблагодатна

© Стоян Минев All rights reserved.

The work is a contestant:

Обич в морскосиньо »

29 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??