Jul 11, 2017, 12:38 AM

Цял живот 

  Poetry » Free verse, Other
410 2 5

Лъжата 
ми носи камъни,
с които истината ми
строи гнездо.

 

Отглеждам доверие.

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??