Apr 15, 2013, 5:33 PM

Цяла 

  Poetry » Love
712 0 4

Ако ще вземеш крилата, които си ми дала,
любов,
ако ще вземеш крилата, 
ти пак се спирай при мене,
защото аз без летене,
без да извършвам делата,
любов,
без да извършвам делата, не мога да съм цяла.

© Камелия Виденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??