Цяла вечност
Сто години си ме чакал
аз да се родя,
сто години си ме искал,
без да разбера.
Сто години си обичал
морските вълни,
сто години си се вричал
в своите мечти.
Сто години любовта ни
пленница била,
ден след ден неизживени,
без да разбера.
Сто години – цяла вечност,
пазиш любовта,
сто години да се сбъдне
нашата мечта.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.